What we do.

SLF of Studio Linda Franse is een branding en ontwerp bureau. We zetten de eindgebruiker centraal in onze ruimtelijke oplossingen voor merken.

We werken graag in totaalconcepten en ontwerpen in de breedste zin van het woord. Denk van strategie, branding en identity tot concepten, product- en interieurontwerp. We starten altijd met een strategie, die we altijd samen met onze opdrachtgevers finetunen, met als doel de eindgebruiker te verbinden aan de merken waarvoor we mogen werken.

We houden ervan om functionaliteit met innovatie te combineren. We geloven dat teamwork de sleutel is en werken met verschillende strategische en creatieve professionals om ervoor te zorgen dat onze ideeën ook echt worden omgezet in effectieve merkbelevingen.

Why we do it.

PASSIE
We geloven dat mooie dingen ontstaan vanuit passie.

PIXEL PERFECT
We denken dat niet alleen een goede strategie, maar ook de details het verschil maken in het creëren van de ultieme beleving voor de eindgebruiker.

PLAN
We geloven in de kracht van het doel. Door analyse en het doorvertalen van merkwaarden, ontwerpen we effectieve merkomgevingen. Hierdoor kan de eindgebruiker zich gemakkelijker verbinden aan de merken in hun dagelijks leven, met als doel loyaliteit te creëren.

PERSOONLIJK
We geloven in een persoonlijke aanpak. Het gaat altijd om mensen.  Door intensief samen te werken met onze opdrachtgevers leren we de merken en hun eindgebruikers waarvoor we werken nog beter kennen. Hierdoor kunnen we met slimme merkoplossingen een relevante rol spelen in het dagelijks leven van consumenten.

How we do it.

Als een team, doen we graag alles wat nodig is om onze ideeën te realiseren.

Elk project begint met insights en heel veel cijfers. Daarnaast hebben we ongeveer 1239 koppen groene thee, bijna 60 schetsboeken, altijd een paar late nachten, in de buurt van 1525 post-its, minstens 320 guilty pleasures op maximum volume, meer dan 55 setjes fineliners en regelmatig power lunches met tosti snickers nodig per jaar om dit te kunnen realiseren.

Work It.

We geloven dat nieuwe –en mooie- dingen ontstaan wanneer creativiteit en kennis samenkomen. Wij zijn van mening dat diverse invalshoeken van verschillende expertises, concepten kunnen versterken en het verschil maken. Wij denken daarom dat teamwork de sleutel is om onze ideeën nog beter te maken en ze te realiseren.

Sharing is Caring.

Wij houden van wat we doen. Echt waar. We kunnen uren praten over onze ideeën en ontwerpen. Maar we zijn eigenlijk nieuwsgieriger naar wat jij doet. Wij zijn benieuwd naar jouw passie, want we hebben het idee dat door delen we samen kunnen vernieuwen.

We zijn dan ook altijd op zoek naar interessante samenwerkingsverbanden. Mensen met een passie voor hoe de eindgebruiker onze producten ervaart. We staan open voor mensen die net zo ver gaan als wij voor een pixelperfect resultaat en in de – work hard play hard – mentaliteit, matchen met ons.

Work Hard Play Hard.

Wij houden van hard werken en vinden het fun aspect terwijl we dat doen heel belangrijk. Je bent zo goed als je team en we zijn dan ook altijd op zoek naar getalenteerde creatievelingen, account- of projectmanagers, om onze krachten te bundelen.

Denk je dat je hebt wat nodig is om ons te inspireren en wil je deel uitmaken van ons team? Klik hier voor onze vacatures of stuur een berichtje en deel je motivatie!